Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa tehdä itse sokerikuorrutetta ja samalla suklaakuorrutetta. Olikin yllättävän helppoa! Netistä löytyi monta erilaista ohjetta ja toiset kuulostivat suorastaan rakettitieteeltä :D mutta ihan perus sokerimassan ohjeella tuon saa tehtyä ja muuta ei tarvitse kuin laittaa vaan aineet samaan kulhoon ja sekoittaa.
Kuorrute kaulinnan alla
Kuorrute levitettynä kakun päälle
Kaulittava suklaakuorrute
2 kananmunan valkuaista
2rkl glukoosia
600g tomusokeria
100g sulatettua suklaata. Itse tein tämän siis valkosuklaasta.
Sulata suklaa ja sekoita kaikki aineet kulhossa tiiviiksi massaksi. Anna tekeytyä huoneenlämmössä noin vuorokausi. Kääri massa huolellisesti kelmuun ja muovipussiin ettei se kuivu ja kovetu. Massa säilyy jääkaapissa muutamia päiviä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.