300g digestive keksejä
225g voita
2tl sokeria
ripaus suolaa
jauha keksit hienoksi. Sulata voi ja lisää murujen sekaan. Lisää sokeri ja suola. Painele mururasvaseos vuoan pohjalle ja reunoilla ja paista 170'c n.10min. Anna pohjan jäähtyä
4 keltuaista
1prk kondensoitua maitoa
1dl sitruunamehua
1 sitruunan kuori raastettuna
Vatkaa keltuaisia useamman minuutin ajan niin että niistä tulee kuohkeaa vaahtoa. Lisää kondensoitu maito ja jatka vatkaamista jotta seoksesta tulee kuohkeaa. Lisää hiljalleen sitruunanmehu koko ajan vatkaten ja lisää vielä kuoriraaste. Kaada seos jäähtyneen pohjan päälle ja paista n.15 min kunnes täyte on hyytynyt. Anna piirakan jäähtyä ja laita jääkaappiin n. 20min.
2dl kuohukermaa
2tl vaniljasokeria (miel. tomuversiota)
Vatkaa kerma ja vaniljasokeri kovaksi vaahdoksi. levitä vaahto jäähtyneen piirakan päälle ja laita piirakka vielä pakastimeen vartiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.