Mansikoita säilöessä talven tarpeisiin piti osa tietysti nauttia ihan tuoreeltaan ja luonnollisesti kakun muodossa.
Pohjana perus 3munan sokerikakkupohja
täytteeksi tuoreita mansikoita paloiteltuna
4dl vispikermaa
1prk (250g) Mascarpone tuorejuustoa
2rkl vaniliinikreemijauhetta
Lisää vaniliinikreemijauhe kerman sekaan ja vatkaa kerma vaahdoksi. Ota osa vaahdosta erilleen pursotuksia varten riippuen miten paljon niitä haluaa tehdä. Lisää mascarpone juusto toiseen osaan ja sekoita. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohjat (esim. sitruunamehulla tai vaniljamaidolla) lado mansikat pohjan päälle ja lisää päälle kerma-mascarponevaahto. Ja kokoa näin myös toinen kerros. Koristele kakku kermavaahdolla ja mansikoilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.